המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבירים קמח שמרים, מלח ומים לקערת המיקסר ולשים במשך כ-10 דקות.
מוציאים את הבצק מהקערה ומניחים על משטח מקומח. יוצרים כדור בצק, ומעבירים לקערה משומנת לתפיחה במשך כ-60 דקות, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
מניחים את הבצק על משטח מקומח ומוציאים את האוויר. מחלקים ל-2 כדורים.
עיצוב ומילוי: מרדדים כל כדור בצק לעלה מלבני. מפזרים על כל עלה גבינת פקורינו מגוררת, וגבינה בולגרית מגוררת. מעל מפזרים את חתיכות הזיתים. מקפלים את העלה כרולדה.
חותכים את הרולדה לכ-18-2 פרוסות. מניחים כל פרוסה על תבנית אפייה, שעל תחתיה מונח נייר אפייה. מניחים את הפרוסות במרחקים.
מכסים את התבנית במגבת לחה ומתפיחים במשך כ-30 דקות.
מברישים את דפנות הפרוסה בביצה טרופה.
מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות. אופים את המאפה במשך כ-20 דקות, עד שמקבל גוון זהוב. מוציאים ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0