המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבדים בקערה גדולה את מרכיבי הבצק, עד לקבלת בצק חלק ואחיד.
מרפדים תבנית אפייה של התנור בנייר אפייה, ומשטחים את הבצק באופן שווה ויפה.
במחבת חמה עם 2 כפות השמן, מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הפלפל האדום, אחר כך את הפטריות (ניתן להמיר את הפטריות ב-2 סלסלאות פטריות שמפיניון טריות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והשום, וממשיכים לטגן עד לצריבה קלה.
מוסיפים את המלח והפלפל, ומערבבים. מניחים בצד לצינון קל.
לאחר שהירקות הצטננו מעט, מפזרים אותם מעל לבצק שבתבנית באופן שווה ואחיד.
מפזרים מעל את הגבינה הצהובה המגורדת, מעבירים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ-35 דקות בערך, עד להזהבה יפה של המאפה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0