מעבדים בקערה גדולה את מרכיבי הבצק, עד לקבלת בצק חלק ואחיד.
שלב 2
0 דקות
מרפדים תבנית אפייה של התנור בנייר אפייה, ומשטחים את הבצק באופן שווה ויפה.
שלב 3
0 דקות
במחבת חמה עם 2 כפות השמן, מטגנים את הבצל עד להזהבה.
שלב 4
5 דקות
מוסיפים את הפלפל האדום, אחר כך את הפטריות (ניתן להמיר את הפטריות ב-2 סלסלאות פטריות שמפיניון טריות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והשום, וממשיכים לטגן עד לצריבה קלה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את המלח והפלפל, ומערבבים. מניחים בצד לצינון קל.
שלב 6
0 דקות
לאחר שהירקות הצטננו מעט, מפזרים אותם מעל לבצק שבתבנית באופן שווה ואחיד.
שלב 7
0 דקות
מפזרים מעל את הגבינה הצהובה המגורדת, מעבירים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ-35 דקות בערך, עד להזהבה יפה של המאפה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מעבדים בקערה גדולה את מרכיבי הבצק, עד לקבלת בצק חלק ואחיד.
שלב 2
מתוך
7
מרפדים תבנית אפייה של התנור בנייר אפייה, ומשטחים את הבצק באופן שווה ויפה.
שלב 3
מתוך
7
במחבת חמה עם 2 כפות השמן, מטגנים את הבצל עד להזהבה.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את הפלפל האדום, אחר כך את הפטריות (ניתן להמיר את הפטריות ב-2 סלסלאות פטריות שמפיניון טריות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והשום, וממשיכים לטגן עד לצריבה קלה.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את המלח והפלפל, ומערבבים. מניחים בצד לצינון קל.
שלב 6
מתוך
7
לאחר שהירקות הצטננו מעט, מפזרים אותם מעל לבצק שבתבנית באופן שווה ואחיד.
שלב 7
מתוך
7
מפזרים מעל את הגבינה הצהובה המגורדת, מעבירים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ-35 דקות בערך, עד להזהבה יפה של המאפה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0