המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה גדולה יש לעבד את מרכיבי הבצק, לבצק חלק ואחיד.
לרפד תבנית תנור בנייר אפיה, ולשטח מעל את הבצק באופן שווה.
מעל הבצק יש לפזר את פרוסות העגבנייה.
לפורר בעזרת הידיים את גבינת הפטינה מסביב באופן יפה ושווה,
גם את הטונה לפורר ולפזר מעל ולבסוף את הגבינה הצהובה..
להעביר את התבנית לתנור ולאפות ב-180 מעלות כ- 35 דקות עד להזהבה יפה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0