המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים על תחתית תבנית האפייה שכבת בצק, מורחים עליה מעט גבינה לבנה ומפזרים מעט גבינת פטה.
חוזרים על הפעולות עם עוד 4-3 שכבות בצק.
חותכים את המאפה לריבועים.
מערבבים בקערה את כל חומרי המלית מלבד השומשום עד קבלת תערובת אחידה.
יוצקים את המלית על המאפה כך שכולו יכוסה והבלילה תחדור גם לצדדיו.
מפזרים מעל את השומשום ואופים במשך 60 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד שהמאפה מזהיב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0