המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לרפד תבנית פיירקס אובלית (לא צריך לשמן) בשכבת פרוסות תפוחי אדמה לא דקות במיוחד, בשכבה אחת.
מעל שכבת תפוחי האדמה להניח שכבת חזה עוף, שתרפד היטב את כל תפוחי האדמה ומעל שכבה נוספת של תפוחי אדמה.
להכין רוטב: מערבבים היטב ביצים, מיונז, שמן זית ושום כתוש. להוסיף תבלינים: מלח, פלפל ואבקת מרק עוף, לערבב היטב את כל החומרים ולצקת על תפוחי האדמה.
לכסות היטב בנייר כסף ולאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-90 דקות.
להסיר את נייר הכסף ולאפות עוד כ-30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0