קולפים את תפוחי האדמה, שוטפים ומבשלים במי מלח על להבה בינונית כ-30 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים. מסננים היטב.
שלב 3
0 דקות
ממיסים את המרגרינה במחבת קטנה על להבה גבוהה, ומטגנים בה את הבצל עד לגוון שחום.
שלב 4
0 דקות
מערבבים בקערה קטנה את השמנת החמוצה והביצה, ומתבלים במלח ובפלפל לבן. משמנים (במרגרינה) כלי חסין-אש מלבני או אובאלי, ומשטחים בתחתית את הטונה המפוררת. יוצקים על הטונה את תערובת השמנת והביצה.
שלב 5
0 דקות
מועכים את תפוחי האדמה למחית, ומוסיפים לה את הבצל המטוגן, השום, הפפריקה, מלח והפלפל הלבן.
שלב 6
0 דקות
משטחים את המחית המתובלת על שכבת השמנת והביצה, ומפזרים מעל את הגבינה המגוררת. זורים מעט פירורי לחם ופטרוזיליה קצוצה. אופים בתנור בחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) 30 דקות.
שלב 7
0 דקות
מניחים בצד כעשר דקות לפני ההגשה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מנקזים היטב את נתחי הטונה ומפוררים אותם.
שלב 2
מתוך
7
קולפים את תפוחי האדמה, שוטפים ומבשלים במי מלח על להבה בינונית כ-30 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים. מסננים היטב.
שלב 3
מתוך
7
ממיסים את המרגרינה במחבת קטנה על להבה גבוהה, ומטגנים בה את הבצל עד לגוון שחום.
שלב 4
מתוך
7
מערבבים בקערה קטנה את השמנת החמוצה והביצה, ומתבלים במלח ובפלפל לבן. משמנים (במרגרינה) כלי חסין-אש מלבני או אובאלי, ומשטחים בתחתית את הטונה המפוררת. יוצקים על הטונה את תערובת השמנת והביצה.
שלב 5
מתוך
7
מועכים את תפוחי האדמה למחית, ומוסיפים לה את הבצל המטוגן, השום, הפפריקה, מלח והפלפל הלבן.
שלב 6
מתוך
7
משטחים את המחית המתובלת על שכבת השמנת והביצה, ומפזרים מעל את הגבינה המגוררת. זורים מעט פירורי לחם ופטרוזיליה קצוצה. אופים בתנור בחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) 30 דקות.
שלב 7
מתוך
7
מניחים בצד כעשר דקות לפני ההגשה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0