המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבדים במיקסר עם וו לישה את הקמח, חלמון, מרגרינה ומלח.
מוסיפים מים וממשיכים לעבד עד שהבצק אחיד.
קוצצים בצל ומטגנים עד שהוא נהיה שקוף.
קוצצים בינוני את עלי המנגולד ואת הסלרי ומוסיפים.
כשהנפח שלהם יורד מוסיפים את הכבדים, מלח ופלפל ומטגנים הכל יחד.
מרדדים את הבצק ומסדרים אותו בתבנית, כולל הדפנות (לא משתמשים בכולו).
מסדרים את המלית ומכסים בשכבה נוספת של בצק.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, 30 דקות.
לסלט: קוצצים עגבניות, בצל סגול ופלפל חריף ומתבלים במלח, שמן זית ולימון.
מגישים עם המאפה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0