המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מסדרים את הכרוב בקערת פיירקס משומנת.
מטגנים את הבצל והשום בשמן, עד להזהבה.
מערבבים את המים החמימים עם אבקת תיבול מרק העוף. מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה.
יוצקים הכל על הכרוב ומשתדלים להכניס בין הכרוב את כל התכולה באופן שווה. להשתדל שהאורז יכנס בין כל פרוסות הכרוב, לעזור לו להכנס פנימה בעזרת היד או כף.
מטפטפים על הכל כף מיץ לימון טרי.
מכסים היטב בנייר כסף. מחוררים את נייר הכסף ב-10 חורים עם קיסם. אופים כשעה ובודקים שמוכן.
ממשיכים לאפות עד שהכרוב והאורז רכים. לפני הארוחה מורידים את נייר הכסף, מחממים ומשחימים את המאפה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0