המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מוסיפים את כל מרכיבי בלילת הגבינה לקערה ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד.
מוציאים את הבצק מהמקרר ופורסים אותו על גבי משטח ישר ונקי.
מורחים את בלילת הגבינות על גבי כל פני הבצק ושומרים על שוליים נקיים.
מגלגלים את הבצק לגליל, תוך כדי הפרדה מהניילון. מהדקים את הקצוות על ידי לחיצה חזקה. למתוח מעט את הגליל.
לאחר המתיחה הקלה של הגליל, כורכים את הגליל סביב עצמו לצורת שבלול. את הקצה החיצוני יש לדחוף במעט מתחת לבצק . מעבירים את הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מפרידים את חלמון הביצה מהחלבון. טורפים את חלמון הביצה, ובעזרת מברשת מורחים את החלמון על הבצק. בוזקים שומשום בהיר ושחור ומעט מלח אטלנטי.
מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 180 מעלות, ואופים משך 55 דקות, עד שהבצק מקבל גוון זהוב יפה.
להכניס קיסם למרכז השבלול. במידה והוא יצא רטוב או לח משמע שהבצק עדיין לא נאפה במרכזו, ואז יש להמשיך ולאפות במשך כ- 10 דקות נוספות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0