המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
למחבת עם השמן חם מוסיפים את הבצל הפרוס ומטגנים עד הזהבה.
מוסיפים גם את הפטריות הקצוצות והבשר הטחון ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ- 5 דק'.
מוסיפים למחבת את עלי הפטרוזיליה, ביצה אחת, הצנוברים, ומתבלים בכמון , מלח ופלפל.
ממשיכים לטגן על להבה גבוהה, תוך כדי ערבוב, במשך כ- 10 דק' נוספות.
מורידים את המחבת מהכיריים, ומעבירים את התערובת לכלי אחר עד שתתקרר.
פותחים את בצק הפילאס המופשר על משטח עבודה נקי.
מסדרים 1/3 מכמות הבשר בשורה לרוחב הבצק, ובמרחק של בערך 6 ס"מ מהקצוות (משאירים את הקצוות כדי לקפל ולסגור).
מקפלים ומהדקים וחותכים את שארית הבצק.
מהדקים ואוטמים את כל הקצוות, וממשיכים באותה פעולה לרולדה השנייה והשלישית.
טורפים את הביצה שנותרה ומברישים בה את הרולדות.
מפזרים סומסום ואופים בחום של 190 מעלות במשך כ- 30 דקות עד שהבצק יזהיב משני הצדדים.
נותנים למאפה להתקרר מעט לפני שחותכים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0