המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הלבבות והכבד לחתיכות קטנות, מוסיפים לטיגון.
מוסיפים תבלינים לפי הטעם, (אפשר להוסיף פלפלים, עגבניות איך שאוהבים).
מטגנים חצי בישול את הכל. כשהאוכל כמעט מוכן מסירים מהאש.
מסננים את המילוי, לא לזרוק את הנוזלים הניגרים! זה הרוטב לסוף.
חותכים את בצק העלים לקוביות ומרדדים מעט.
מכניסים את המילוי וסוגרים אותו בבאחת משתי הדרכים: אפשרות אחת בצורות הבורקס הרגילות, אפשרות שניה היא להצמיד את קצוות הבצק למרכזו.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות לכ- 20 דקות תלוי בסוג התנור - עד שהבצק שחום מלמטה ומלמעלה.
מוסיפים מעל את הנוזלים שנגרו קודם- הרוטב ששמרנו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0