מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות), ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
שלב 2
0 דקות
שמים את הפטריות במעבד מזון, וקוצצים לפיסות קטנטנות (או שקוצצים דק, ידנית).
שלב 3
4 דקות
מחממים את החמאה, ומטגנים את הפטריות עם מעט מלח ופלפל על להבה גבוהה כ-4 דקות, עד שכל הנוזלים מתאדים. מוסיפים את רוטב הסויה ומסירים מהכיריים.
שלב 4
0 דקות
מחלקים את פילה הסלמון ל-2 יחידות.
שלב 5
0 דקות
מקמחים משטח עבודה, ומרדדים את הבצק לעלה בעובי 3 מ"מ. מחלקים ל-4 מלבנים הגדולים מנתחי הדג בכ-4 ס"מ (לאורך ולרוחב).
שלב 6
0 דקות
מניחים 2 מלבני בצק בתבנית, משטחים כרבע מכמות הפטריות על כל מלבן, ומניחים עליהן את נתחי הדג.
שלב 7
15 דקות
מניחים את שארית הפטריות על הדגים, ומכסים במלבני הבצק הנותרים. מהדקים את שולי הבצק, מורחים בביצה ואופים כ-15 דקות, עד להזהבה. מגישים מיד ואם רוצים אפשר עם האפונה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות), ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
שלב 2
מתוך
7
שמים את הפטריות במעבד מזון, וקוצצים לפיסות קטנטנות (או שקוצצים דק, ידנית).
שלב 3
מתוך
7
מחממים את החמאה, ומטגנים את הפטריות עם מעט מלח ופלפל על להבה גבוהה כ-4 דקות, עד שכל הנוזלים מתאדים. מוסיפים את רוטב הסויה ומסירים מהכיריים.
שלב 4
מתוך
7
מחלקים את פילה הסלמון ל-2 יחידות.
שלב 5
מתוך
7
מקמחים משטח עבודה, ומרדדים את הבצק לעלה בעובי 3 מ"מ. מחלקים ל-4 מלבנים הגדולים מנתחי הדג בכ-4 ס"מ (לאורך ולרוחב).
שלב 6
מתוך
7
מניחים 2 מלבני בצק בתבנית, משטחים כרבע מכמות הפטריות על כל מלבן, ומניחים עליהן את נתחי הדג.
שלב 7
מתוך
7
מניחים את שארית הפטריות על הדגים, ומכסים במלבני הבצק הנותרים. מהדקים את שולי הבצק, מורחים בביצה ואופים כ-15 דקות, עד להזהבה. מגישים מיד ואם רוצים אפשר עם האפונה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0