המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הבצק: מוסיפים לקערת מעבד מזון קמח, חמאה רכה, שמרים, סוכר, מלח ויוצקים מים. לישה לשים את הבצק בעזרת מיקסר עם וו לישה במשך כ- 8 דקות, עד לקבלת בצק רך וגמיש.
מוסיפים לבצק את הגבינה המפוררת והעגבניות, ולשים במשך כ-3 דקות נוספות עד שהן נטמעות בבצק.
מורחים את התבנית ב-100 גרם חמאה מומסת ומעבירים את בצק לתוך התבנית.
מצפים את הבצק בחמאה מכל צדדיו ומשטחים אותו. מכסים את הבצק במגבת ומתפיחים במשך כ-90 דקות עד להכפלת הנפח.
מברישים את הבצק בביצים ומפזרים מעל את גבינת הקשקבל המגוררת והשומשום.
מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, ואופים במשך כ-40 דקות עד שהמאפה קיבל גוון זהוב. מצננים את המאפה לפני שחותכים לקוביות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0