הכנת הבצק: מוסיפים לקערת מעבד מזון קמח, חמאה רכה, שמרים, סוכר, מלח ויוצקים מים. לישה לשים את הבצק בעזרת מיקסר עם וו לישה במשך כ- 8 דקות, עד לקבלת בצק רך וגמיש.
שלב 2
3 דקות
מוסיפים לבצק את הגבינה המפוררת והעגבניות, ולשים במשך כ-3 דקות נוספות עד שהן נטמעות בבצק.
שלב 3
0 דקות
מורחים את התבנית ב-100 גרם חמאה מומסת ומעבירים את בצק לתוך התבנית.
שלב 4
90 דקות
מצפים את הבצק בחמאה מכל צדדיו ומשטחים אותו. מכסים את הבצק במגבת ומתפיחים במשך כ-90 דקות עד להכפלת הנפח.
שלב 5
0 דקות
מברישים את הבצק בביצים ומפזרים מעל את גבינת הקשקבל המגוררת והשומשום.
שלב 6
40 דקות
מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, ואופים במשך כ-40 דקות עד שהמאפה קיבל גוון זהוב. מצננים את המאפה לפני שחותכים לקוביות.
שלב 1
מתוך
6
הכנת הבצק: מוסיפים לקערת מעבד מזון קמח, חמאה רכה, שמרים, סוכר, מלח ויוצקים מים. לישה לשים את הבצק בעזרת מיקסר עם וו לישה במשך כ- 8 דקות, עד לקבלת בצק רך וגמיש.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים לבצק את הגבינה המפוררת והעגבניות, ולשים במשך כ-3 דקות נוספות עד שהן נטמעות בבצק.
שלב 3
מתוך
6
מורחים את התבנית ב-100 גרם חמאה מומסת ומעבירים את בצק לתוך התבנית.
שלב 4
מתוך
6
מצפים את הבצק בחמאה מכל צדדיו ומשטחים אותו. מכסים את הבצק במגבת ומתפיחים במשך כ-90 דקות עד להכפלת הנפח.
שלב 5
מתוך
6
מברישים את הבצק בביצים ומפזרים מעל את גבינת הקשקבל המגוררת והשומשום.
שלב 6
מתוך
6
מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, ואופים במשך כ-40 דקות עד שהמאפה קיבל גוון זהוב. מצננים את המאפה לפני שחותכים לקוביות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0