המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים את הבצל בשמן הזית בסיר רחב שיש לו מכסה מתאים ויוכל להיכנס לתנור.
מוסיפים את השום והגזר ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה ומערבבים היטב.
מסדרים מעל בשכבה אחידה את האורז השטוף והמסונן.
מערבבים היטב את המרק והתבלינים. טובלים בתערובת את נתחי העוף ומניחים על האורז. יוצקים את תערובת המרק מעל. מביאים לרתיחה.
מכסים במכסה או ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור בחום נמוך (100 מעלות) לאפייה של ארבע שעות לפחות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0