המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרדדים בצק עלים לגודל של תבנית אפיה בגודל הרצוי. מרפדים את התבנית בבצק וחותכים את השאריות.
קוצצים בצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן. מתבלים במלח ובפפריקה מתוקה בנדיבות.
פורסים גבינה צהובה, מניחים מעל הבצק המרודד בתבנית ושופכים מעל את הבצל והפטריות המטוגנים.
פורסים שכבת בצק עלים מרודדת וחתוכה לפי גודל התבנית ומניחים מעל התערובת.
אם רוצים רק שכבה אחת- לסמן בסכין סימני חיתוך (מקל מאד על החיתוך לאחר האפיה, יפה, ומונע מהמאפה להתפורר אחרי האפיה.).
לאפות לפי ההוראות שעל אריזת בצק העלים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0