המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משטחים את הבצק המרודד על תבנית חד פעמית מרובעת בגודל בינוני.
מטגנים את הבצלים עם הפטריות להזהבה יפה ומוסיפים את השמיר והתבלינים.
בקערה נפרדת מערבבים את השמנת עם הביצים.
מפזרים את תערובת הפטריות על הבצק באופן שווה, שופכים את בלילת השמנת ומפזרים גבינה צהובה מגוררת.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהמאפה מקבל צבע יפה, בערך כ-40 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0