המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתחילים בהכנת המילוי: מחממים ארבע כפות שמן זית במחבת ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את הדלעת, המרווה והשום ומטגנים עד שהדלעת מזהיבה. מסירים מהאש ומצננים מעט. מוסיפים פנימה את הגבינה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה ושמים מעל עלה פילו. מורחים בשתי כפות שמן זית ומטפטפים מעל שתי כפות מים. מניחים מעל את עלה הפילו השני ומטפטפים מעליו עוד שתי כפות מים.
מורחים על עלה הפילו העליון את המילוי. מקפלים את השוליים הקצרים של מלבן הפילו פנימה ומגלגלים לאורך הצלע הארוכה למעין רולדה.
מברישים בביצה טרופה, זורים שומשום וקצח ואופים בחום בינוני כ-30 דקות, עד שמזהיב היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0