מתחילים בהכנת המילוי: מחממים ארבע כפות שמן זית במחבת ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את הדלעת, המרווה והשום ומטגנים עד שהדלעת מזהיבה. מסירים מהאש ומצננים מעט. מוסיפים פנימה את הגבינה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
שלב 2
0 דקות
מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה ושמים מעל עלה פילו. מורחים בשתי כפות שמן זית ומטפטפים מעל שתי כפות מים. מניחים מעל את עלה הפילו השני ומטפטפים מעליו עוד שתי כפות מים.
שלב 3
0 דקות
מורחים על עלה הפילו העליון את המילוי. מקפלים את השוליים הקצרים של מלבן הפילו פנימה ומגלגלים לאורך הצלע הארוכה למעין רולדה.
שלב 4
30 דקות
מברישים בביצה טרופה, זורים שומשום וקצח ואופים בחום בינוני כ-30 דקות, עד שמזהיב היטב.
שלב 1
מתוך
4
מתחילים בהכנת המילוי: מחממים ארבע כפות שמן זית במחבת ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את הדלעת, המרווה והשום ומטגנים עד שהדלעת מזהיבה. מסירים מהאש ומצננים מעט. מוסיפים פנימה את הגבינה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
שלב 2
מתוך
4
מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה ושמים מעל עלה פילו. מורחים בשתי כפות שמן זית ומטפטפים מעל שתי כפות מים. מניחים מעל את עלה הפילו השני ומטפטפים מעליו עוד שתי כפות מים.
שלב 3
מתוך
4
מורחים על עלה הפילו העליון את המילוי. מקפלים את השוליים הקצרים של מלבן הפילו פנימה ומגלגלים לאורך הצלע הארוכה למעין רולדה.
שלב 4
מתוך
4
מברישים בביצה טרופה, זורים שומשום וקצח ואופים בחום בינוני כ-30 דקות, עד שמזהיב היטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0