המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת המילוי: מבשלים את הדבש, הסוכר והמרגרינה עד שמתקבל קרמל סמיך. מורידים מהאש ומוסיפים אגוזים, פיסטוקים ופקאן.
מניחים עלה פילו על משטח העבודה, ומורחים במרגרינה/חמאה מומסת. מכסים בעלה נוסף. מחלקים את הפילו ל-6 מלבנים.
מניחים מעט מילוי במרכז כל מלבן ומקפלים לחבילה. חוזרים על הפעולה עם דפי הפילו שנותרו.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
אופים כ-15 דקות, עד שהמאפים מזהיבים.
מגישים עם אבקת סוכר וקינמון. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0