המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות, תוכנית עליון תחתון.
מתחילים בעלי הפילו - מושחים כל עלה בחמאה ומכווצצים אותו.
מעבירים לתבנית מלבנית משומנת ומניחים את הדפים אחד לצד השני, עד שכל התבנית מלאה.
מעבירים ל-20 דקות לתנור להשחמה.
בעזרת בלנדר מוט טוחנים את רוטב הפרפקטו בזיליקום, שמנת, שום ומלח, ומוזגים מעל העלי פילו שהושחמו.
מפזרים מעל את הגבינות, תוספות אהובות כמו - זיתים, תירס, פטריות, על אורגנו ועוד.
מחזירים לתנור לעוד 15-20 דקות עד שהגבינה מותכת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0