המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות ומניחים בקערה.
מכינים את הרוטב: בסיר בינוני ממיסים את החמאה.
מסירים מהאש, מוסיפים את הקמח וטורפים במטרפה ידנית עד לספיגת הקמח בחמאה.
מוסיפים בהדרגה את החלב והשמנת, תוך כדי בחישה.
מעבירים את הסיר ללהבה בינונית ומבשלים תוך כדי בחישה רצופה עד להסמכת הרוטב, מסירים מהאש.
מתבלים במלח, בפלפל ובאגוז מוסקט.
מוסיפים את הגבינות, העירית, העגבניות המיובשות והזיתים ומערבבים.
מחממים מראש תנור ל-180 מעלות.
מכינים תבנית מלבנית בגודל 27X30 ס"מ או תואמת משומנת / עם נייר אפייה.
יוצקים את הרוטב לקערת הפסטה ומערבבים לתערובת אחידה.
טועמים ומשפרים תיבול ויוצקים לתבנית.
מפזרים מעל גבינת פרמזן ואופים בתנור כ-40 דקות, עד להזהבה.
מגישים חם לצד סלט ירוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0