המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הספגטי לפי ההוראות בגב האריזה, עד שהוא מוכן. בוזקים מעט שמן זית ומצננים, שומרים בצד.
קוצצים את הבצל והכרישה ומטגנים במעט שמן זית עד להשחמה יפה. מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהוא מאבד את נפחו. מתבלים במלח ופלפל.
מכבים את האש ומוסיפים את הגבינות, הביצים והפירורית המתובלת. מערבבים היטב.
בתחתית תבנית מסדרים בצורה חופשית ספגטי, מעל הספגטי שופכים את הבלילה ומיישרים. לסיום, מסדרים ספגטי למראה חגיגי ומושלם. אפשר לחתוך את הקצוות ואפשר להשאיר. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות סטטי, כשעה, מכוסה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4