המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מעבירים את הכרישה, השום והברוקולי למחבת גדולה על אש בינונית עם החמאה.
מפזרים מעל את גרידת הלימון ומבשלים כ-10-15 דקות או עד שהירקות רכים למגע, תוך ערבוב קבוע.
מערבבים פנימה את הקמח ואז את החלב באיטיות.
מבשלים במשך 10 דקות או עד שמסמיך, תוך כדי ערבוב קבוע.
בינתיים מבשלים את הפסטה במחבת גדולה עם מים מומלחים רותחים למשך 5 דקות, ואז מסננים.
מגררים את גבינת ופרמז'ן ורוב גבינת הצ'דר לרוטב ומערבבים היטב.
מעבירים את הרוטב לבלנדר ומוסיפים את התרד בפולסים עד לתערובת חלקה.
מתבלים במלח ופלפל. מערבבים פנימה את הפסטה.
מעבירים לתבנית בגודל 25 ס"מ על 35 ס"מ, מגררים מעל את שאר גבינת הצ'דר ומפזרים מעל את השקדים.
אופים חצי שעה עד שהמאפה מזהיב.
אפשר לשנות ירוקים למה שאוהבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0