המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים היטב את הבשר במחבת עם 2 שיני שום קצוצות ושמן זית. מורידים מהאש.
מערבבים את הבשר עם הבצל, הביצים, העגבניות הקלופות והפטריות בקערה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
משמנים היטב את תבנית האפייה בשמן זית.
מכניסים את התערובת לתבנית תוך כדי הידוק ושיטוח.
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 למשך שעה.
נועצים קיסם עד שיוצא יבש לחלוטין.
ב-10 הדקות האחרונות: מניחים את פרוסות העגבניות מעל הפשטידה. מכניסים לצלייה עד להשחמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0