המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבלים את כל חומרי הבצק במיקסר כ-5 דק' עד לתערובת אחידה.
מכסים במגבת ל-120 דקות.
מחלקים את הבצק ל-20 חלקים. כל חלק משטחים לריבוע וממלאים בכף שוקולד ומהדקים היטב. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
מכסים את הבורקסים למשך 120 דקות, לתפיחה נוספת.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
לאחר תפיחה מברישים בביצה טרופה.
אופים כ-25 דקות או עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0