מערבבים בקערת המערבל את כל החומרים היבשים. מוסיפים את כל החומרים הרטובים ומערבבים. מערבלים במהירות נמוכה 8 דק' ליצירת בצק רך וגמיש. מכסים את הקערה ומניחים במקום חמים להתפחה עד הכפלת הנפח.
שלב 2
0 דקות
מוציאים אוויר מהבצק, מכסים ומניחים בצד 10 דק'. בינתיים, מערבבים בקערה קטנה את הסוכר חום ואת הקינמון (למילוי).
שלב 3
0 דקות
מעבירים את הבצק למשטח מקומח, מרדדים למלבן בגודל 40X50 ס"מ ומורחים על הבצק את החמאה הרכה (למילוי).
שלב 4
0 דקות
מפזרים את תערובת הסוכר-קינמון על מלבן הבצק ומגלגלים מהצד הרחב לגליל מהודק. חותכים ל-12 עד 16 שבלולים.
שלב 5
0 דקות
מניחים את השבלולים ברווחים של 3-4 ס"מ זה מזה בתבנית מלבנית משומנת (בגודל 23X33 ס"מ). מניחים להתפחה להכפלת הגודל (כ-20 דק').
שלב 6
0 דקות
אופים את שבלולי הבצק בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להזהבה, כ-15-20 דקות.
שלב 7
0 דקות
מערבבים בקערה בעזרת מטרפה ידנית את כל חומרי הציפוי. מורחים את הציפוי על השבלולים החמים לפני ההגשה.
שלב 1
מתוך
7
מערבבים בקערת המערבל את כל החומרים היבשים. מוסיפים את כל החומרים הרטובים ומערבבים. מערבלים במהירות נמוכה 8 דק' ליצירת בצק רך וגמיש. מכסים את הקערה ומניחים במקום חמים להתפחה עד הכפלת הנפח.
שלב 2
מתוך
7
מוציאים אוויר מהבצק, מכסים ומניחים בצד 10 דק'. בינתיים, מערבבים בקערה קטנה את הסוכר חום ואת הקינמון (למילוי).
שלב 3
מתוך
7
מעבירים את הבצק למשטח מקומח, מרדדים למלבן בגודל 40X50 ס"מ ומורחים על הבצק את החמאה הרכה (למילוי).
שלב 4
מתוך
7
מפזרים את תערובת הסוכר-קינמון על מלבן הבצק ומגלגלים מהצד הרחב לגליל מהודק. חותכים ל-12 עד 16 שבלולים.
שלב 5
מתוך
7
מניחים את השבלולים ברווחים של 3-4 ס"מ זה מזה בתבנית מלבנית משומנת (בגודל 23X33 ס"מ). מניחים להתפחה להכפלת הגודל (כ-20 דק').
שלב 6
מתוך
7
אופים את שבלולי הבצק בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להזהבה, כ-15-20 דקות.
שלב 7
מתוך
7
מערבבים בקערה בעזרת מטרפה ידנית את כל חומרי הציפוי. מורחים את הציפוי על השבלולים החמים לפני ההגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0