מכניסים לקערת המיקסר את התערובת ומוסיפים את הסוכר. מתחילים בערבול איטי, ותוך כדי מוסיפים חמאה רכה, ביצים וחלב.
שלב 2
0 דקות
ממשיכים בערבול אטי עד להתאחדות החומרים.
שלב 3
4 דקות
מוסיפים את המלח. ממשיכים ללוש כ-6-4 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
שלב 4
0 דקות
בידיים משומנות יוצרים מהבצק כדור ומחזירים לקערה.
שלב 5
0 דקות
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים כשעה.
שלב 6
0 דקות
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
שלב 7
0 דקות
מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים. מרפדים 2 תבניות אינגליש קייק בנייר אפייה (למאפים אישיים: משמנים תבנית 12 שקעים במעט שמן קנולה).
שלב 8
0 דקות
פורסים ניילון נצמד על משטח העבודה ועליו מפזרים מעט קורנפלור. מרדדים כל חלק למלבן בעובי של כחצי ס"מ (כדי לעבוד בנוחות עם הבצק יש לקמח את הידיים ואת משטח העבודה בקורנפלור).
שלב 9
5 דקות
מורחים כל חלק בממרח שוקולד, אגוזים ופיסטוקים.
שלב 10
0 דקות
מגלגלים את הבצק לאורכו (לרולדה) ומניחים בתבנית. למאפים אישיים: ניתן לחתוך את הרולדה לשושנים ולסדר בתבנית שקעים.
שלב 11
0 דקות
מתפיחים מכוסה במקום חמים כחצי שעה.
שלב 12
20 דקות
מורחים את המאפים בביצה טרופה ואופים 20 דקות, עד שהמאפים משחימים מלמעלה ומלמטה.
שלב 1
מתוך
12
מכניסים לקערת המיקסר את התערובת ומוסיפים את הסוכר. מתחילים בערבול איטי, ותוך כדי מוסיפים חמאה רכה, ביצים וחלב.
שלב 2
מתוך
12
ממשיכים בערבול אטי עד להתאחדות החומרים.
שלב 3
מתוך
12
מוסיפים את המלח. ממשיכים ללוש כ-6-4 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
שלב 4
מתוך
12
בידיים משומנות יוצרים מהבצק כדור ומחזירים לקערה.
שלב 5
מתוך
12
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים כשעה.
שלב 6
מתוך
12
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
שלב 7
מתוך
12
מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים. מרפדים 2 תבניות אינגליש קייק בנייר אפייה (למאפים אישיים: משמנים תבנית 12 שקעים במעט שמן קנולה).
שלב 8
מתוך
12
פורסים ניילון נצמד על משטח העבודה ועליו מפזרים מעט קורנפלור. מרדדים כל חלק למלבן בעובי של כחצי ס"מ (כדי לעבוד בנוחות עם הבצק יש לקמח את הידיים ואת משטח העבודה בקורנפלור).
שלב 9
מתוך
12
מורחים כל חלק בממרח שוקולד, אגוזים ופיסטוקים.
שלב 10
מתוך
12
מגלגלים את הבצק לאורכו (לרולדה) ומניחים בתבנית. למאפים אישיים: ניתן לחתוך את הרולדה לשושנים ולסדר בתבנית שקעים.
שלב 11
מתוך
12
מתפיחים מכוסה במקום חמים כחצי שעה.
שלב 12
מתוך
12
מורחים את המאפים בביצה טרופה ואופים 20 דקות, עד שהמאפים משחימים מלמעלה ומלמטה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0