המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול מרתיחים שש כוסות מים עם החמאה. מוסיפים בבת אחת את קמח התירס ואת שתי אבקות המרק ובוחשים חזק במטרפה, ואחר כך מערבבים היטב בכף עץ עד רתיחה.
מנמיכים את האש וממשיכים לערבב ללא הפסקה למשך 15 דקות.
חותכים את הגבינות לקוביות קטנות, בגודל חצי סנטימטר בערך. חותכים לקוביות גם את הפלפל ופורסים את הפטריות.
מקפיצים קצת במחבת את הפלפל והפטריות בשמן הזית.
מערבבים פנימה את הגבינות והבזיליקום, הפטריות והפלפלים. יוצקים לתבנית או תבניות אישיות משומנות בחמאה.
להגשה: אפשר להמתין 3 דקות, להפוך למגש.
להגשה אפשרות שניה: לקראת הגשה לחמם תנור לחום גבוה, להפוך את הפולנטה לתבנית שטוחה, על נייר אפייה, להבריש בחמאה מומסת ולבזוק גבינת פרמזן ולהזהיב בתנור לפני הגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0