המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את תפוחי האדמה והבטטות לעיגולים בעובי כ-0.5 ס"מ.
מסדרים את הפרוסות לסירוגין, שכבת תפוחי אדמה ושכבת בטטות, בתבנית פיירקס. יוצקים את המים לתבנית.
מורחים את השום הכתוש על הפרוסות, מטפטפים מעל את שמן הזית, בוזקים את המלח ואת הפלפל ומפזרים את התבלינים הטריים, חתוכים.
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים בתנור מחומם מראש לחום בינוני-גבוה 190 מעלות 30 דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות עוד כ-20-30 דקות, עד ששולי המאפה מזהיבים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0