המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את רצועות הבצל במחבת עם שמן לא עמוק עד שהם זהובים.
לאחר מכן מוסיפים למחבת את הפטריות וממשיכים לטגן כ-3-4 דק' נוספות.
מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המוצרים ביחד.
מחממים את התנור לחום של 180-200 מעלות.
מרכיבים את המנה: שמים את קוביות תפוחי האדמה בתבנית אפייה (זאת יכולה להיות תבנית חד פעמית בינונית או תבנית "פיירקס" או חרס) מסדרים עליהם את הבצל ומעליהם את הפטריות. יוצקים את הרוטב כך שיגיע קצת מעל גובה חצי של תפוחי האדמה.
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-60 דקות. (הערה: כל תנור הוא שונה אז כדאי לבדוק את תפוחי האדמה כשהם בתנור, יש כאלה שיצטרכו יותר זמן).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0