מטגנים את רצועות הבצל במחבת עם שמן לא עמוק עד שהם זהובים.
שלב 2
0 דקות
לאחר מכן מוסיפים למחבת את הפטריות וממשיכים לטגן כ-3-4 דק' נוספות.
שלב 3
0 דקות
מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המוצרים ביחד.
שלב 4
0 דקות
מחממים את התנור לחום של 180-200 מעלות.
שלב 5
0 דקות
מרכיבים את המנה: שמים את קוביות תפוחי האדמה בתבנית אפייה (זאת יכולה להיות תבנית חד פעמית בינונית או תבנית "פיירקס" או חרס) מסדרים עליהם את הבצל ומעליהם את הפטריות. יוצקים את הרוטב כך שיגיע קצת מעל גובה חצי של תפוחי האדמה.
שלב 6
60 דקות
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-60 דקות. (הערה: כל תנור הוא שונה אז כדאי לבדוק את תפוחי האדמה כשהם בתנור, יש כאלה שיצטרכו יותר זמן).
שלב 1
מתוך
6
מטגנים את רצועות הבצל במחבת עם שמן לא עמוק עד שהם זהובים.
שלב 2
מתוך
6
לאחר מכן מוסיפים למחבת את הפטריות וממשיכים לטגן כ-3-4 דק' נוספות.
שלב 3
מתוך
6
מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המוצרים ביחד.
שלב 4
מתוך
6
מחממים את התנור לחום של 180-200 מעלות.
שלב 5
מתוך
6
מרכיבים את המנה: שמים את קוביות תפוחי האדמה בתבנית אפייה (זאת יכולה להיות תבנית חד פעמית בינונית או תבנית "פיירקס" או חרס) מסדרים עליהם את הבצל ומעליהם את הפטריות. יוצקים את הרוטב כך שיגיע קצת מעל גובה חצי של תפוחי האדמה.
שלב 6
מתוך
6
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-60 דקות. (הערה: כל תנור הוא שונה אז כדאי לבדוק את תפוחי האדמה כשהם בתנור, יש כאלה שיצטרכו יותר זמן).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0