להרתיח מים, להוסיף את הבטטות ותפוח האדמה, לבשל עד שהם רכים.
שלב 2
5 דקות
למעוך את הירקות והחמאה (ניתן להמיר את החמאה ב-4 כפות שמן קנולה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), לערבב עם שאר המצרכים ולתבל.
שלב 3
0 דקות
למלא תבנית שקעים בתערובת, עד לגובה של 3/4.
שלב 4
0 דקות
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות.
שלב 5
0 דקות
מומלץ להגיש לצד מטבל שמנת.
שלב 1
מתוך
5
להרתיח מים, להוסיף את הבטטות ותפוח האדמה, לבשל עד שהם רכים.
שלב 2
מתוך
5
למעוך את הירקות והחמאה (ניתן להמיר את החמאה ב-4 כפות שמן קנולה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), לערבב עם שאר המצרכים ולתבל.
שלב 3
מתוך
5
למלא תבנית שקעים בתערובת, עד לגובה של 3/4.
שלב 4
מתוך
5
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות.
שלב 5
מתוך
5
מומלץ להגיש לצד מטבל שמנת.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0