המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות). משמנים את שקעי התבנית, או מרפדים בסלסיליות נייר.
מנפים בקערה את הקמח, מלח וסודה לשתייה. מניחים בקערה אחרת את החמאה ושני סוגי הסוכר ומקציפים 2 דקות, עד שנוצר מרקם אחיד.
מוסיפים את הבננות, ביצים ווניל, תוך כדי ערבול, ולבסוף מוסיפים את תערובת הקמח ואת האגוזים.
יוצקים את העיסה לשקעים, כמעט עד לגובה שפתם, מפזרים מלמעלה את האגוזים ואופים כ-25 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין יוצא יבש.
משהים לצינון כ-5 דקות ומחלצים מהשקעים. המאפינס נשמרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר כשלושה ימים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0