אחרי שהבצל הוזהב מוסיפים פטריות ומטגנים עד שלא יהיו נוזלים במחבת.
שלב 3
0 דקות
מעבירים את הבצל והפטריות לקערה ומוסיפים: 5 ביצים, תוך בחישה אחרי כל ביצה, מוסיפים שמנת חמוצה, אבקת מרק פטריות, גבינת קשקבל או גבינה מגוררת אחרת, מלח ופלפל.
שלב 4
0 דקות
מעל המאפים לזרזף מעט פפריקה אדומה.
שלב 5
0 דקות
לאפות בחום 180 מעלות, כ-35 דקות
שלב 1
מתוך
5
מטגנים בצל גדול ומוזהב במחבת עמוקה עם 2 כפות שמן.
שלב 2
מתוך
5
אחרי שהבצל הוזהב מוסיפים פטריות ומטגנים עד שלא יהיו נוזלים במחבת.
שלב 3
מתוך
5
מעבירים את הבצל והפטריות לקערה ומוסיפים: 5 ביצים, תוך בחישה אחרי כל ביצה, מוסיפים שמנת חמוצה, אבקת מרק פטריות, גבינת קשקבל או גבינה מגוררת אחרת, מלח ופלפל.
שלב 4
מתוך
5
מעל המאפים לזרזף מעט פפריקה אדומה.
שלב 5
מתוך
5
לאפות בחום 180 מעלות, כ-35 דקות
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0