המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את החמאה יחד עם כוס סוכר, הביצים והווניל במעבד מזון עם להב פלדה עד לקבלת מחית אחידה ואוורירית. 5 דקות
מוסיפים את הקמח והשמנת עד שמתקבל בצק אחיד.
מוסיפים גם את השוקולד והאגוזים ומערבבים בכף בלבד ולא בלהב הפלדה כדי לא לרסק אותם.
מעבירים לתבנית שקעים של מאפינס, ששומנה קלות. ממלאים את השקעים עד תומם. אם אין תבנית כזו מעבירים לתבנית עוגה רגילה, עגולה או מרובעת.
זורים את הסוכר הנותר מעל הבצק.
אופים בחום של 180 מעלות, עד שהבצק תפוח ושחום. |45 דקות|.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0