המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה ומסננים. מעבירים לקערה גדולה.
בקערה נפרדת מערבבים את כל שאר המרכיבים (מלבד הפרמזן).
יוצקים מעל הפסטה המבושלת ומערבבים.
משמנים במעט חמאה שקעים של תבנית מאפינס – או אופים בתבניות נייר. מחממים תנור ל-180 מעלות.
יוצקים את המאפינס לשקעים ומפזרים מעל את הפרמזן.
אופים כ-20 דקות.
לאחר אפייה מצננים מעט ואז מחלצים מהשקעים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0