המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים סיר עם מים רותחים ומבשלים את הפסטה 7 דקות, מסננים מהמים.
מוסיפים לסיר, כשהפסטה עדיין חמה, את החמאה, הביצים, הפרמזן והקוטג׳ ומערבבים היטב. מרססים תבנית שקעים קאפקייקס במעט שמן.
בעזרת מזלג מלפפים ספגטי ושמים בתבנית השקעים, יוצרים מעין חור. מורחים כף רוטב פיצה בכל אחד מהמאפינס ספגטי.
שמים מעט גבינת מוצרלה, מעט פרמזן ותוספת שאוהבים - חופן זיתים ירוקים ושחורים חתוכים לטבעות, חופן גרגירי תירס, או כל תוספת אהובה אחרת.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו. אופים 20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0