המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל הקצוץ בחמאה עד הזהבה, ומוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, וממשיכים לטגן עוד כשתי דקות.
מערבבים בקערה את שאר חומרי המלית, מוסיפים את הבצל עם הפטריות ומתקנים תיבול.
משמנים מעט תבנית סיליקון עם שקעים ושופכים בצורה שווה את התערובת, עד 2/3 מהגובה.
אופים כ-30 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהמאפינס זהובים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0