המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מקציפים במיקסר עם וו גיטרה במהירות בינונית ולפי הסדר את ה-100 גרם חמאה (מומסת), סוכר, ביצים, שמנת חמוצה, תמצית וניל, מלח וקמח.
מרסקים במעבד מזון, או בקערה נפרדת פתי בר בטעם שוקולד מריר ו-50 גרם חמאה מומסת.
מקפלים לבלילת המאפינס כ-3/4 מתערובת הפירורים בעזרת לקקן.
משמנים את המנג'טים וממלאים אותם בבלילה, עד שזה מגיע לגובה של 3/4 מהמנג'ט.
מפזרים בנדיבות פירורים מעל הבלילה.
אופים את המאפינס כ-20 דקות בתנור, עד לקבלת צבע זהוב. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0