המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מקציפים במיקסר עם וו גיטרה במהירות בינונית ולפי הסדר את ה-100 גרם חמאה (מומסת), סוכר, ביצים, שמנת חמוצה, תמצית וניל, מלח וקמח.
מרסקים במעבד מזון, או בקערה נפרדת פתי בר בטעם שוקולד מריר ו-50 גרם חמאה מומסת.
מקפלים לבלילת המאפינס כ-3/4 מתערובת הפירורים בעזרת לקקן.
משמנים את המנג'טים וממלאים אותם בבלילה, עד שזה מגיע לגובה של 3/4 מהמנג'ט.
מפזרים בנדיבות פירורים מעל הבלילה.
אופים את המאפינס כ-20 דקות בתנור, עד לקבלת צבע זהוב. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0