שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים ליצירת בצק (אפשר גם במעבד מזון עם להב פלדה או במיקסר, אבל לא לעבד יותר מדי).
*ניתן להמיר את הקמח תירס בסולת, את הבולגרית בצפתית ואת היוגורט בשמנת חמוצה, באותן הכמויות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
60 דקות
יוצקים לתבניות מאפינס משומנות (ממלאים עד שפתן) ואופים בחום בינוני 60 דקות, עד שהמאפינס תפוחים וזהובים.
שלב 3
0 דקות
ניתן גם לאפות בתבנית מלבנית בתור פשטידה ואחר כך לחתוך לריבועים גדולים.
שלב 1
מתוך
3
שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים ליצירת בצק (אפשר גם במעבד מזון עם להב פלדה או במיקסר, אבל לא לעבד יותר מדי).
*ניתן להמיר את הקמח תירס בסולת, את הבולגרית בצפתית ואת היוגורט בשמנת חמוצה, באותן הכמויות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
3
יוצקים לתבניות מאפינס משומנות (ממלאים עד שפתן) ואופים בחום בינוני 60 דקות, עד שהמאפינס תפוחים וזהובים.
שלב 3
מתוך
3
ניתן גם לאפות בתבנית מלבנית בתור פשטידה ואחר כך לחתוך לריבועים גדולים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0