המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את כל "היבשים".
בקערה נפרדת מערבבים את כל "הרטובים".
מערבבים את "הרטובים" עם "היבשים" עד שהעיסה אחידה (לא לערבב יותר מדי).
מעבירים לתבנית מאפינס ואופים ב-165 מעלות כ-25 דקות.
מרסקים במעבד מזון את פירות היער והאגבה עד לקבלת רוטב אחיד.
מוציאים את המאפינס מהתנור, מקררים מעט.
מוציאים לצלחת הגשה ומוזגים מעל את רוטב פירות היער. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0