המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את המאפינס: מכניסים למעבד מזון את כל החומרים היבשים, כולל השוקולד כשהוא שבור לקוביות. מפעילים את מעבד המזון בכמה פולסים קצרים עד שנוצרת אבקה אחידה שבתוכה פיסות שוקולד קטנטנות.
מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים מעט עד שהתערובת אחידה ולא יותר.
יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס, עד גובה של ס"מ אחד משפת התבנית. אופים בחום של 180 מעלות, 15-20 דקות, עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש.
לחילופין, אפשר לאפות את המאפינס 12 דקות בלבד ולהגיש מיד כשהמרכז נוזלי וחם.
הכנת קרם גנאש: מרתיחים את השמנת המתוקה ומקררים, מוסיפים את השוקולד והחמאה ומערבבים את הכל ביחד עד לקבלת קרם אחיד וחלק.
יוצקים מעט מהקרם על כל מאפין ומכניסים לקירור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0