מכינים את המאפינס: מכניסים למעבד מזון את כל החומרים היבשים, כולל השוקולד כשהוא שבור לקוביות. מפעילים את מעבד המזון בכמה פולסים קצרים עד שנוצרת אבקה אחידה שבתוכה פיסות שוקולד קטנטנות.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים מעט עד שהתערובת אחידה ולא יותר.
שלב 3
20 דקות
יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס, עד גובה של ס"מ אחד משפת התבנית. אופים בחום של 180 מעלות, 15-20 דקות, עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש.
שלב 4
12 דקות
לחילופין, אפשר לאפות את המאפינס 12 דקות בלבד ולהגיש מיד כשהמרכז נוזלי וחם.
שלב 5
0 דקות
הכנת קרם גנאש: מרתיחים את השמנת המתוקה ומקררים, מוסיפים את השוקולד והחמאה ומערבבים את הכל ביחד עד לקבלת קרם אחיד וחלק.
שלב 6
0 דקות
יוצקים מעט מהקרם על כל מאפין ומכניסים לקירור.
שלב 1
מתוך
6
מכינים את המאפינס: מכניסים למעבד מזון את כל החומרים היבשים, כולל השוקולד כשהוא שבור לקוביות. מפעילים את מעבד המזון בכמה פולסים קצרים עד שנוצרת אבקה אחידה שבתוכה פיסות שוקולד קטנטנות.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים מעט עד שהתערובת אחידה ולא יותר.
שלב 3
מתוך
6
יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס, עד גובה של ס"מ אחד משפת התבנית. אופים בחום של 180 מעלות, 15-20 דקות, עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש.
שלב 4
מתוך
6
לחילופין, אפשר לאפות את המאפינס 12 דקות בלבד ולהגיש מיד כשהמרכז נוזלי וחם.
שלב 5
מתוך
6
הכנת קרם גנאש: מרתיחים את השמנת המתוקה ומקררים, מוסיפים את השוקולד והחמאה ומערבבים את הכל ביחד עד לקבלת קרם אחיד וחלק.
שלב 6
מתוך
6
יוצקים מעט מהקרם על כל מאפין ומכניסים לקירור.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0