המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחמם תנור ל-180 מעלות.
לערבב היטב את כל החומרים, חוץ מהעגבניות, לקבלת בלילה אחידה.
לצקת את הבלילה לתבנית שקעים משומנת.
להחליק את המסה באמצעות גב של כף. לפזר מעל כל מאפינס חצי כף של עגבניות מיובשות קצוצות.
לאפות, עד להשחמה יפה למראה.
להוציא ולפזר פטרוזיליה קצוצה.
לטגן בצל שאלוט להזהבה, להוסיף יין ותבלינים, לערבב ולהביא לרתיחה.
להנמיך את הלהבה, לצמצום הרוטב, ולהמליח לפי הטעם.
להגיש רוטב בכלי נפרד למזיגה אישית, לפי הטעם והצורך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0