המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את העדשים לשעתיים, מסננים ומניחים בצד.
מחממים בסיר שמן, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד הזהבה.
מוסיפים את העדשים, מתבלים במלח, פלפל ואבקת מרק עוף, מכסים במים עד לגובה העדשים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים על להבה נמוכה, עד שהעדשים מתרככות והמים מתאדים.
במקביל מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה.
להכנת הבצל: מחממים במחבת שמן ומטגנים את פרוסות הבצל עד שיזהיבו.
מוסיפים את הקוסקוס המוכן לסיר העדשים. מערבבים, טועמים ומשפרים תיבול. מגישים חם בעיטור בצל מטוגן מעל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0