המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בוררים את העדשים, שוטפים ומעבירים לסיר. מוסיפים את המים והמרק ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עד שהעדשים מתרככות (כארבעים דקות).
בינתיים מזהיבים בשמן במחבת את הבצל הקצוץ. כשהוא זהוב-בהיר מוסיפים את השום וממשיכים לטגן אגב ערבוב עד שהבצל זהוב כהה. מסירים מהאש.
כשהעדשים רכות (יישארו עוד נוזלים בסיר) מוסיפים להן את הבורגול, תערובת הבצל (עם השמן שבמחבת), מלח ופלפל. מערבבים היטב וממשיכים לבשל על אש קטנה, ללא מכסה עוד עשר דקות. אם נראה שהתבשיל מתייבש מוסיפים עוד מעט מים רותחים.
מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0