בסיר נפרד מבשלים עדשים עם הרבה מים, כמו פסטה, כ-25 דקות. מסננים ושומרים את מי הבישול.
שלב 4
0 דקות
מבשלים את הפתיתים: על כל כוס פתיתים יוצקים חצי כוס ממי בישול העדשים ושלושת רבעי כוס מים, מוסיפים את העדשים המבושלות ואת התבלינים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
שלב 5
0 דקות
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות, תוך כדי בחישה עם מזלג פעם - פעמיים. יש להשאיר פתח קטן לאדים.
שלב 6
0 דקות
כעבור עשר דקות מכבים ומניחים את הסיר סגור ל-7 דקות לפני ההגשה.
שלב 1
מתוך
6
מטגנים בצל בשמן זית עד שהופך לשקוף.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים קלות.
שלב 3
מתוך
6
בסיר נפרד מבשלים עדשים עם הרבה מים, כמו פסטה, כ-25 דקות. מסננים ושומרים את מי הבישול.
שלב 4
מתוך
6
מבשלים את הפתיתים: על כל כוס פתיתים יוצקים חצי כוס ממי בישול העדשים ושלושת רבעי כוס מים, מוסיפים את העדשים המבושלות ואת התבלינים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
שלב 5
מתוך
6
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות, תוך כדי בחישה עם מזלג פעם - פעמיים. יש להשאיר פתח קטן לאדים.
שלב 6
מתוך
6
כעבור עשר דקות מכבים ומניחים את הסיר סגור ל-7 דקות לפני ההגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0