המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים בסיר את העדשים כ-15 דקות ומסננים.
מחממים בסיר את השמן, מטגנים את הבצל, שיני השום והגזר על אש בינונית עד להזהבה.
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים על אש נמוכה כ-2 דקות.
יוצקים מים רותחים/ ציר מרק ירקות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את העדשים המבושלות. מתבלים ומערבבים כדקה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-6 דקות. מערבבים מדי פעם.
מכבים את הלהבה ומשאירים את הסיר מכוסה כ-5 דקות.
להכנת הרוטב יוגורט - מערבבים את היוגורט, 2 שיני השום הכתושות, שמן הזית, מיץ מחצי לימון, עלי נענע קצוצים, מלח ופלפל שחור.
מגיעים למרקם אחיד ומוסיפים על המג’דרה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0