מחממים בסיר את השמן, מטגנים את הבצל, שיני השום והגזר על אש בינונית עד להזהבה.
שלב 3
2 דקות
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים על אש נמוכה כ-2 דקות.
שלב 4
6 דקות
יוצקים מים רותחים/ ציר מרק ירקות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את העדשים המבושלות. מתבלים ומערבבים כדקה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-6 דקות. מערבבים מדי פעם.
שלב 5
5 דקות
מכבים את הלהבה ומשאירים את הסיר מכוסה כ-5 דקות.
שלב 6
5 דקות
להכנת הרוטב יוגורט - מערבבים את היוגורט, 2 שיני השום הכתושות, שמן הזית, מיץ מחצי לימון, עלי נענע קצוצים, מלח ופלפל שחור.
שלב 7
1 דקות
מגיעים למרקם אחיד ומוסיפים על המג’דרה.
שלב 1
מתוך
7
מבשלים בסיר את העדשים כ-15 דקות ומסננים.
שלב 2
מתוך
7
מחממים בסיר את השמן, מטגנים את הבצל, שיני השום והגזר על אש בינונית עד להזהבה.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים על אש נמוכה כ-2 דקות.
שלב 4
מתוך
7
יוצקים מים רותחים/ ציר מרק ירקות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את העדשים המבושלות. מתבלים ומערבבים כדקה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-6 דקות. מערבבים מדי פעם.
שלב 5
מתוך
7
מכבים את הלהבה ומשאירים את הסיר מכוסה כ-5 דקות.
שלב 6
מתוך
7
להכנת הרוטב יוגורט - מערבבים את היוגורט, 2 שיני השום הכתושות, שמן הזית, מיץ מחצי לימון, עלי נענע קצוצים, מלח ופלפל שחור.
שלב 7
מתוך
7
מגיעים למרקם אחיד ומוסיפים על המג’דרה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0