המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים עדשים שחורות בסיר גדול עם שפע מים במשך 25 דקות, עד שהן רכות. מסננים את העדשים ושומרים כוס נוזלים מהתחתית עם המשקעים.
מטגנים בצל בסיר עם שמן, עד שהוא שחום מאד. מוסיפים סוכר, כמון וקינמון ומערבבים עד שהסוכר נמס.
מוסיפים את נוזל הבישול ששמרנו (עם המשקע) לסיר עם הבצל. מביאים לרתיחה, מוסיפים את העדשים ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים קוסקוס ומערבבים היטב.
מסירים מהכיריים, מכסים וממתינים עשר דקות. מסירים את המכסה ומערבבים בעזרת מזלג. מתקבל קוסקוס שחום מאד עם עדשים, בצלים וטעם מטריף.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0