המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במחבת עם שמן זית מטגנים את הבצלים היטב, באמצע התהליך מוסיפים סילאן וממשיכים לטגן סהכ כ-20 דקות טיגון.
לוקחים סיר עם מים, ממש כמו פסטה, ומבשלים את 2 סוגי העדשים עם מכסה סגור כ-20 דקות עד ריכוך (לא חייב ריכוך מלא), מסננים מהמים.
לוקחים סיר ומוסיפים שמן, מטגנים חבילה אחת של פתיתים, מוסיפים את העדשים והתבלינים ומערבבים כ-2 דקות.
מוסיפים 600 מ״ל מים רותחים, מערבבים ומנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 12 דקות.
מכבים את האש, פותחים מערבבים וסוגרים את המכסה למנוחה של 5 דקות נוספות. מאחדים עם הבצל המטוגן.
הצעת הגשה: סלט ירקות ישראלי טרי ויוגורט בצד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
Nice one!
הצג מתכונים נוספים
הערות 1