המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן בסיר, ומטגנים בו כדקה את האורז והעדשים.
מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים. מביאים לרתיחה.
מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים על אש זעירה 25 דקות, עד שכל הנוזלים נספגו באורז ובעדשים (בניגוד לאמונות הטפלות, מותר לפתוח את המכסה, להציץ ואפילו לערבב מדי פעם).
כשהמג'דרה מוכנה, מסירים את המכסה ומערבבים כדי שהיא תקבל מרקם קל יותר והגרגרים ייפרדו. מגישים חם או בטמפרטורת החדר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0