המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים היטב את החציל, ופורסים אותו עם הקליפה לפרוסות בעובי של ס"מ.
מניחים את הפרוסות במסננת, וזורים עליהן מלח.
משאירים את החצילים במסננת ל-24 שעות, שיגירו נוזלים.
שוטפים את המלח מהחצילים, ומייבשים היטב עם נייר סופג.
מערבבים את הגבינה עם הביצה והפלפל, ויוצרים עיסה.
משהים מעט להתגבשות החומרים.
שמים על כל פרוסת חציל כף נדיבה מהעיסה.
מחממים שמן במחבת, ומטגנים כל פרוסה משני הצדדים עד להזהבה קלה.
מוציאים מהמחבת ומניחים בסיר בשכבות.
מוסיפים מים עד כיסוי בלבד, ומבשלים כ-30 דקות על להבה נמוכה, טועמים ומתקנים מליחות בלבד. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0