המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את החצילים וחוצים אותם לאורכם. לרוקן את התוכן מחצאי החצילים בסכין וליצור מעין "סירות". שומרים את תוכן החצילים בצד לבישול.
מערבבים גבינה צפתית וביצה לתערובת מילוי אחידה.
ממלאים את השקעים שנוצרו מתערובת הגבינה.
טובלים את החציל מצד המילוי ומקמחים קלות.
מחממים שמן במחבת ומטגנים את החצילים, מתחילים בצד המקומח, הופכים ומטגנים רק כשמשחים יפה.
קוצצים את בשר החציל שרוקנו ומניחים בתחתית סיר שטוח ורחב.
מניחים את הסירות המטוגנות מעל "ריפוד" החצילים שבסיר. מכסים ב-2 כוסות מים עם כפית ורבע מלח, מביאים לרתיחה, ומנמיכים את האש ללהבה קטנה.
מבשלים כ40 דקות. מגישים חם או קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0